Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Rolling Stones анонсували новий альбом

Рок-гурт Rolling Stones офіційно анонсував новий альбом блюз-каверів, вихід якого запланований на грудень. У записі альбому узяв участь Ерік Клептон, - BBC Україна.

Альбом називатиметься Blue and Lonesome. Його записали цього року в Лондоні - процес запису зайняв усього три дні. До нього увійшли кавери на пісні блюзменів 60-х років - Честера Беннета, відомого як Howlin' Wolf, Джиммі Ріда й багатьох інших.

"Зараз ми знаходимося в студії, зводимо нові пісні", - сказав гітарист гурту Кіт Річардс у розмові з ВВС. Інший гітарист гурту Ронні Вуд заявив, що гурт за два дні встиг записати 11 нових треків.

"Вони звучать настільки по-справжньому, що навіть страшно. Ми їх не репетирували, просто підбирали пісню, яка підійшла б до гармоніки Міка [Джаггера] чи до гітарного рифу, і все вийшло доволі добре", - додав Вуд.

Попередній альбом гурту A Bigger Bang вийшов у 2005 році. У 2012 році гурт впустив альбом-компіляцію Grrrr!, куди ввійшли два нові треки. Реліз нового альбому запланований на 2 грудня, передзамовлення можна буде оформити із 7 жовтня.

BBC Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ