Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Романа Кізиму призначено в.о. гендиректора Клінічного центру дитячої медицини

Сьогодні, 16 жовтня, відбулося представлення в.о. генерального директора Клінічного центру дитячої медицини Романа Кізими. Про це повідомили в пресслужбі Львівської обласної ради.

Це надкластерний дитячий медичний заклад, який створили на базі двох обласних дитячих лікарень – «ОХМАТДИТу» та Західноукраїнського спеціалізованого медичного дитячого центру. Рішення про об’єднання прийняла Львівська обласна рада 19 вересня.

Представив колективу ОХМАТДИТу Романа Кізиму заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод, який окреслив основні завдання для запуску роботи нової дитячої установи.

«Сьогодні хочу подякувати керівництву та колективу ОХМАТДИТу за те, що підтримали рішення обласної ради.

Хочу запевнити, що після об’єднання медичні працівники обох лікарень залишаються працювати без змін. Лише відбудуться зміни щодо топ менеджменту.

Ми визначили основні дедлайни, в межах яких потрібно виконати усі умови щодо створення нової структури, підготовки статуту, контрактування з Національною службою здоров’я України, щоб у лютому уже повноцінно запустити роботу нового дитячого закладу.

Основне для нас усіх завдання – це якість медичної послуги для наших дітей. Надалі, разом з керівництвом лікарні, профільним міністерством, депутатським корпусом та  обласною державною адміністрацією, будемо робити все, щоб покращувати оснащення лікарні, розширювати  кількість медпослуг, розвивати напрями реабілітації, кардіохірургії. Адже в обидвох лікарнях щороку лікуються десятки тисяч дітей і підлітків з цілої України», - зазначив Юрій Холод.

Як наголосив Роман Кізима, стратегічне завдання - стати кращим закладом національного рівня. За його словами, для цього є усі умови.

«Ми об’єднали два потужні дитячі медичні обласні заклади в одну структуру, яка буде мати високий статус, управлінський рівень і найважливіше - найкращі медичні послуги для наших пацієнтів. 

У майбутньому ми плануємо працювати в  основних напрямках, якими славилися обидві лікарні, а також розвивати ургентну допомогу, хірургію, онкологію, гематологію, трансплантацію кісткового мозку та інше. Усього з НСЗУ ми хочемо укласти 28 пакетів», - зазначив Роман Кізима.

Романа Кізима донедавна очолював Західноукраїнський дитячий медичний центр. Посаду заступника генерального директора він запропонував Дмитру Квіту, який до цього керував ОХМАТДИТом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ