Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Росія може створити ударні безпілотники іранського виробництва - CNN

Іран починає передавати Росії креслення та компоненти для безпілотників після того, як початкова угода була укладена на початку цього місяця.
Фото - CNN

Про це повідомляє CNN з посиланням на власне джерело. 

Представники США заявили, що Росія отримала від Тегерана сотні безпілотників, які мали смертельний ефект в Україні. Раніше цього місяця уряд Ірану вперше визнав, що відправив обмежену кількість безпілотників до Росії за кілька місяців до початку її вторгнення в Україну.

"Деякі західні країни звинуватили Іран у допомозі у війні в Україні, надаючи безпілотники... ми дійсно надали обмежену кількість безпілотників Росії за кілька місяців до початку війни в Україні", - сказав журналістам міністр закордонних справ Ірану Хосейн Амір-Абдоллахян.

Мета полягає в тому, щоб Росія виготовила тисячі нових ударних безпілотників з використанням іранських компонентів і креслень, пояснило джерело. Якщо дві країни повним ходом продовжать реалізацію свого плану, очікується, що виробництво може початися через кілька місяців, і можливо, що безпілотники будуть використані Росією на полі бою в Україні наступного року, повідомило джерело.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ