Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

російські найманці здійснили понад 15 обстрілів України

Цієї ночі окупанти завдали понад 15 обстрілів по території України - одна людина загинула. Про це Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив у своєму Telegram-каналі.
Наслідки удару по Херсонщині. Фото: Херсонська ОВА

Херсонська область: о 22:40 російські військові обстріляли обласний центр. Внаслідок атаки сталася пожежа у приватному будинку.

Вже за годину окупанти знову обстріляли Херсон. Одна людина загинула, ще одна отримала поранення. Підрозділи ДСНС врятували чотирьох людей та загасили пожежу у квартирі.

О 5 ранку внаслідок обстрілу Херсона одна людина отримала поранення.

Також впродовж ночі російські військові з артилерії та авіації завдавали ударів по Херсонському, Бериславському та Каховському районах.

Дніпропетровська область: ворог не припиняє тероризувати прибережні населені пункти - з артилерії обстріляв Нікополь.

У Дніпровському районі близько 2 ночі внаслідок падіння уламків збитої ракети пошкоджено п’ятиповерховий житловий будинок, приватний будинок та автомобіль.

Миколаївська область: окупанти обстріляли Баштанський район. У селі Лепетиха виникла пожежа у складському приміщенні, яку ліквідували підрозділи ДСНС.

Донецька область: російські військові завдали ракетного удару по Волноваському району.

Сумська область: близько 1-ої ночі окупанти з артилерії обстріляли село Кіндратівка Сумського району, а з мінометів - село Рожковичі Шосткинського району.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, вночі сили ППО збили 14 повітряних цілей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ