Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російські окупанти обстріляли Невельське, під завалами опинились люди

На Донеччині внаслідок нічного обстрілу з боку російсько-окупаційних військ селища Невельське Покровського району зруйновано та пошкоджено щонайменше чотири будинки, з-під завалів рятувальники звільнили двох людей.

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова Донецької обласної держадміністрації Павло Кириленко у Фейсбуці.

«Щонайменше чотири приватні будинки постраждали в результаті обстрілу російсько-терористичними угрупуваннями селища Невельське Покровського району. Два з них – знищені повністю», - написав він.

Усі пошкоджені будинки, про які відомо на даний час, розташовані на вулиці Молодіжній.

Під час обстрілу в одному зі зруйнованих будинків під завалами опинилися люди - 65-річний чоловік та 63-річна жінка. Вибратися з-під уламків їм допомагали рятувальники ДСНС, ніхто із цивільних не постраждав.

Кириленко нагадав, що за повідомленням штабу ООС, поранений один військовослужбовець – водій-санітар. Він доправлений у військовий шпиталь. Стан його здоров’я важкий.

Він зазначив, що обстріл стався вночі. За повідомленням військових – зі 120-міліметрових мінометів. Інформація про пошкоджені будинки надійшла від рятувальників та правоохоронців, які разом з медиками швидкої допомоги прибули на місце події, щоб надати допомогу людям.

За словами очільника ОДА, подальше обстеження селища та уточнення інформації про пошкодження відбудеться сьогодні, 14 листопада, силами правоохоронців та представників місцевої влади.

Упродовж минулої доби, 13 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню, ще один обстріл з мінометів стався сьогодні вночі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ