Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російські терористи обстріляли рятувальників поблизу Мар’їнки

Сьогодні, 22 січня командування російських окупаційних військ, що діє на тимчасово окупованій території Донецької області, вчергове показало свою ницу та підступну сутність. Про це йдетьс у повідомленні прес-центру ООС.

З метою відновлення газопостачання населених пунктів Мар’їнського району з 14.01.2019р було запроваджено режим тиші задля проведення ремонтних робіт на газогоні «Мар’їнка-Красногорівка».

Не зважаючи на підтвердження СММ ОБСЄ та гарантії безпеки, надані представниками окупаційної адміністрації РосійськоїФедерації, зазначений режим тиші був зухвало зірваний злочинними діями російських найманців.

Представники ДСНС України зі складу Об’єднаних сил, що здійснювали розмінування місцевості поблизу газогону в районі м. Мар’їнка, були обстріляні з кулеметів, внаслідок чого сержант служби цивільного захисту Артем Меленчук отримав поранення.

В подальшому ворог веденням вогню намагався не допустити медиків до евакуації представника ДСНС. 
Військові частини, що діють на Курахівському напрямку, вжили адекватних заходів, припинивши підступні дії ворога, чим забезпечили евакуацію та надання допомоги постраждалому.

На даний час пораненому надається медична допомога в лікувальному закладі м. Курахово. Загрози його життю немає.

Командування Об’єднаних сил звертає увагу СММ ОБСЄ на зухвалі злочинні дії російсько-окупаційних військ навіть в присутності самих представників ОБСЄ. 
Об'єднані сили здатні захистити кожного воїна та припинити підступні ворожі обстріли.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ