Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Російську пропаганду підловили на підробці фейку про переворот в Україні

Поширюючи подібні фейки, ворог намагається дестабілізувати ситуацію всередині України і посіяти серед українців недовіру
фото ЦПД

У рамках спецоперації «М-3» російська пропаганда продовжує поширювати наратив про підготовку в Україні силового захоплення влади військовими.

Про це у телеграмі інформує Центр протидії дезінформації.

Російські пропагандистські TG-канали з посиланням на державне російське інформаційне агентство «РИА-Новости» тиражують інформацію про намір силового захоплення Верховної Ради елітними підрозділами ЗСУ.

Як доказ ворог наводить нібито переписку із секретного чату в Telegram, в якій начебто українські військові обговорюють план захоплення парламенту. Наведені скриншоти переписки містять ознаки підробки.

Поширюючи подібні фейки, ворог намагається дестабілізувати ситуацію всередині України та посіяти серед українців недовіру, страх хаосу й панічні настрої, протиставити цивільних і військових.

Центр вже повідомляв, що Комітет з питань розвідки при Президентові України розкрив план російської спецоперації «М3» («Майдан-3») з бюджетом $1,5 млрд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ