Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Розібрав частину стіну, аби викрасти енергетики - кримінал у Трускавці

У Трускавці поліцейські викрили зловмисника, причетного до крадіжки зі складу. Про це сьогодні, 6 вересня, Галі-інфо повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото ілюстративне

Чоловік, пошкодивши двері та розібравши частину стіни складу, проник у приміщення та викрав шістдесят ящиків з енергетичними напоями.

У Трускавецьке відділення поліції за допомогою звернувся 44-річний мешканець Дрогобича, котрий повідомив, що із складського приміщення на вулиці Мазепи у Трускавці було викрадено шістдесят ящиків з енергетичними напоями. Загальна сума заподіяних збитків – майже п’ятдесят тисяч гривень.

Поліцейські оперативно-розшуковими заходами встановили, що до вчинення крадіжки причетний 25-річний житель міста Стебник, колишній працівник складу. Зловмисник проник у приміщення, пошкодивши двері та розібравши частину стіни будівлі.

Правоохоронці виявили та вилучили викрадені упаковки з енергетиками. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України. Статтею передбачене покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що на Волині правоохоронці вилучили значну кількість контрабандних товарів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ