Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Розпочато набір на програму “Креативна молодь змінить Україну”

Як повідомили 2 липня у прес-службі ЛОР, розпочато набір на програму “Креативна молодь змінить Україну”.

Уже другий рік поспіль Фонд родини Богдана Гаврилишина у співпраці та за підтримки Українського культурного фонду реалізовує інтенсивне навчання проєктному менеджменту для молоді віком 18-35 років з сектору культурних і креативних індустрій.

Впродовж 8 тижнів відібрані до участі на конкурсних засадах молоді люди пройдуть інтенсивне онлайн-навчання за спеціально розробленою програмою, яка базується на міжнародних стандартах проєктного менеджменту, методах дизайн-мислення та психологічних теоріях, що в комплексі дозволить їм створювати ціннісно-орієнтовані проекти, бути більш ефективними при реалізації своїх креативних ідей, знаходити партнерів та залучати фінанси, зробити свої проекти більш медійними та популярними. 

До участі у програмі запрошується молодь віком 18-35 років, а саме: 
- Організатори / організаторки фестивалів і заходів
- Менеджери / менеджерки креативних просторів
- Креативні підприємці / креативні підприємиці
- Інноватори / інноваторки у сфері культури
- Митці / мисткині
- Культурні менеджери / культурні менеджерки та куратори / кураторки.

Навчання за програмою відбуватиметься впродовж 8 тижнів, починаючи з середини липня 2020 року. Формат навчання: двічі на тиждень у робочі дні з 19:00 до 21:00. Обов’язковий доступ до ПК та інтернету впродовж навчання, адже це буде робота в групах та практика. Участь безкоштовна для відібраних на конкурсній основі учасників. 

Реєстрація триває до 23:00 год 6 липня за посиланням.

Сайт програми "Креативна молодь змінить Україну" тут

Контакти менеджерки з комунікацій Фонду родини Богдана Гаврилишина: Маріанна Єлейко: +380506701510, [email protected], [email protected] 

Довідково:
Фонд родини Богдана Гаврилишина – благодійна організація, заснована у 2017 році дружиною та дітьми видатного українця, всесвітньо відомого економіста та візіонера доктора Богдана Гаврилишина. Головною місією фонду є підтримка молодих змінотворців задля сталого розвитку ціннісно-орієнтованої України. 

Український культурний фонд — державна установа, створена у 2017 році як нова модель надання на конкурсних засадах державної підтримки та промоції ініціатив у сфері культури та креативних індустрій. Діяльність Фонду, відповідно до чинного законодавства, є невід’ємною частиною політики і визначених пріоритетів діяльності Міністерства культури та інформаційної політики України. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ