Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Розпочався другий день міжнародного форуму “Креативна Україна”

20 листопада розпочався другий день IV щорічного міжнародного форуму “Креативна Україна”, присвяченого обговоренню оптимальних шляхів підтримки розвитку креативної економіки держави. Про це інформує пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики України.

Захід відкрився зверненням Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

«Креативні індустрії — це саме те стратегічне рішення для країни, яке потрібне нам під час кризи. За належної урядової підтримки креативні індустрії здатні підняти за собою величезний шар економіки. Але для цього запорукою успіху стануть: інвестиції в людей і розвиток, сприятливе бізнес-середовище, укріплення культурної інфраструктури в регіонах», - переконаний спікер українського парламенту.

У свою чергу Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко у своєму виступі підкреслив, що інвестиції у сферу креативних індустрій зможуть забезпечити її розвиток у майбутньому.

«Для нас дуже важливо, щоб креативні індустрії набули нової значної ваги в українському суспільстві. Я переконаний, що інвестиції - приватні і державні - в цю сферу можуть забезпечити її майбутнє», - зазначив Міністр.

З вітальним словом до учасників форму також звернувся Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен.

Нагадаємо, 19-20 листопада в змішаному офлайн/онлайн форматі проходить IV щорічний міжнародний форум “Креативна Україна”.

Серед гостей та учасників форуму - представники української влади, чиновники ЄС та Великої Британії, відомі діячі креативних індустрій; представники HBO та інших всесвітньо відомих компаній, викладачі Стенфорду і Гарварду, засновники та керівники провідних українських бізнесів, що працюють у креативному секторі економіки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ