Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Розпочався конкурс на посаду голови "Укрзалізниці"

Укрзалізниця розпочинає процедуру конкурсного відбору на посаду голови правління Товариства

Наглядова рада Укрзалізниці прийняла рішення офіційно розпочати процес конкурсного відбору на позицію голови правління компанії та залучила провідну міжнародну компанію з підбору управлінського персоналу Boyden для допомоги у виконанні цього завдання.

«Відбір буде здійснюватися шляхом проведення відкритого та незалежного конкурсу, який не залишить жодної можливості для зовнішнього впливу. Переможця конкурсу обиратимуть за наступними критеріями: високий рівень компетенції, здатність вести Укрзалізницю вперед з огляду на існуючі та, що не менш важливо, майбутні виклики, з якими стикатиметься компанія в процесі трансформації у вільного від корупції, конкурентного за затратами, ефективного оператора, керуючись принципами колегіальності і співпраці з дотриманням найкращих принципів і практик корпоративного управління», — наголосив голова Наглядової ради Шевкі Аджунер.

З огляду на статус Укрзалізниці, як одного з найбільших залізничних операторів у Євразії, та специфіку професійних викликів, які вона пропонує, очікується, що позиція голови правління буде цікавою для висококваліфікованих кандидатів з України та інших країн. Закликаємо кваліфікованих кандидатів подаватися на конкурс й обіцяємо чесні та рівні умови для всіх учасників.

З питань участі у конкурсі та за детальнішою інформацією просимо звертатися до компанії Boyden:

Олексій Долгіх, керуючий партнер

Інна Харченко, партнер

Довідка:

Boyden - провідна міжнародна компанія із пошуку та підбору управлінського персоналу. Це один із  глобальних лідерів індустрії, який має 65 офісів у 40 країнах світу. Штаб-квартира компанії знаходиться у Нью-Йорку, США. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ