Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Розроблена інструкція, як залишити Росію без чемпіонату світу з футболу

Екс-глава Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) Річард Паунд висловив свої міркування, щодо умов позбавлення права Росії на організацію ЧС-2018 з футболу.

На його думку, є ймовірність того, що ряд збірних приймуть рішення не їхати в Росію через допінговий скандал, а це може спричинити до позбавлення права росіян проводити друге за значенням, після Олімпіади, змагання в світі.

Нагадаємо, що на початку тижня національні антидопінгові агентства 19 країн, серед яких – США, Німеччина, виступили з ініціативою усунути, через допінг-скандал, Росію від будь-яких міжнародних змагань. Відповідно, в такому випадку не може бути й мови про те, щоб дозволити Росії організувати який би то ні був міжнародний турнір.

"Безумовно, де проводити ЧС-2018, це прерогатива виключно ФІФА. І хоча я далекий від цієї організації, на мою думку, якщо провідні футбольні збірні завчасно відмовляться їхати на мундіаль в Росію, то це може послужити каталізатором процедури позбавлення права приймати чемпіонат світу", - заявив Паунд.

Znaj.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ