Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Рубана залишили під вартою до 8 вересня

Шевченківський районний суд міста Києва продовжив до 8 вересня запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для керівника Центру визволення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, якого підозрюють у підготовці теракту та незаконному поводженні зі зброєю, - Дзеркало тижня.

Про це повідомив адвокат підозрюваного Валентин Рибін на своїй сторінці у Facebook.

"Володимиру Рубану сьогодні продовжили запобіжний захід у вигляді утримання під вартою тільки до 08.09.18", - написав Рибин.

Засідання суду щодо продовження запобіжного заходу Рубану відбулося у понеділок, 20 серпня.

Раніше Генпрокуратура відмовилася йти на угоду зі слідством з Володимиром Рубаном, яку ініціював сам підозрюваний.

Керівника Центру визволення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана затримали на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Майорське" 8 березня. Під виглядом переселенця він намагався провезти на підконтрольну Україні територію партію зброї, захованої в меблях.

Рубану повідомили про підозру за ч. 1 статті 263 КК (незаконне поводження зі зброєю), ч. 1 статті 14 (готування до злочину), ч. 3 статті 258 (терористичний акт). Зокрема, він підозрюється у спільній з Надією Савченко підготовці теракту в урядовому кварталі, атаки на парламент та вбивства держдіячів. Шевченківський райсуд Києва заарештував Рубана на два місяці без права внесення застави.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ