Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рух" розгромив "Олімпік" з рахунком 3:0

В останній домашній грі сезону "жовто-чорні" розгромили "Олімпік" з рахунком 3:0. Про ц повідомили 6 травня у пресслужбі ФК "Рух".
Фото ФК "Рух"
Фото ФК "Рух"

Перемога над "Олександрією" у минулому турі гарантувала "Руху" прописку в еліті на наступний сезон, тож на гру проти "Олімпіка" "жовто-чорні" виходили, не відчуваючи турнірного тягаря. Розкутість команди з перших хвилин засвідчив бойовий настрій гравців і, зрештою, рахунок, який горів на табло після першого тайму - 3:0 на користь львів’ян.

"Рух" з рахунком 2:1 переміг "Олександрію"

Розпочав цю гольову феєрію фланговий прорив Борячука, який результативним ударом завершив Притула. Не менш ефектно підопічні Івана Федика подвоїли свою перевагу: вивірений навіс уперед від Бойчука замкнув Борячук, головою вразивши дев’ятку воріт суперника. А розгромним рахунок зробив Климчук, який упевнено реалізував пенальті, яке й сам заробив. До слова, Юрій ще до перерви міг оформлювати дубль: Кичак парирував перед собою спробу Борячука, а Климчук пробачив донеччанам, не поціливши в рамку. 

Рахунок першого тайму зберігся аж до фінального свистка. 3:0 - "Рух" розгромив "Олімпік", подарувавши уболівальникам на День міста перемогу в останній домашній грі сезону. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ