Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рух" розписав мирову з "Чорноморцем" в Одесі

"Жовто-чорні" досі не можуть виграти після відновлення Першої ліги.

Матч в Одесі, як і кожен до закінчення чемпіонату, мав неабияке значення для "жовто-чорних". Щільність на верхівці турнірної таблиці призводить до того, що трійка команд, які претендують на підвищення, як і лідер, змінюються ледь не щотуру. Одна перемога — і ти вже на вершині.

Зважаючи на те, що у черговому турі було одразу два очних матчі лідерів ("Минай" - "Металіст-1925" та "Волинь" - "Інгулець") у підопічних Івана Федика був шанс надолужити втрачене у матчі з "Агробізнесом". Однак у 2020 році "Чорноморець" вже не той, що був восени. Після відновлення змагань команда не програвала, не збиралася і в той день: вже на старті відзначився Брагару. Досить швидко рівновагу відновив Ернест і на тому голи в першому таймі закінчилися.

У другому таймі "Рух" знову був у ролі наздоганяючих, це Янаков вивів одеситів вперед. І знову львів'яни швидко відігралися: одинадцятиметровий реалізував Мартинюк. Маючи на гру менше, "жовто-чорні" відстають від місця, яке дає право підвищитися в класі на 3 очки. Все найцікавіше у Першій лізі ще попереду.

«Чорноморець» (Одеса) – «Рух» (Львів) 2:2 (1:1)

Голи: Брагару, 9, Янаков, 72 – Ернест, 17, Мартинюк, 76 (з пен.)

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, "Львів" знову не зміг перемогти в УПЛ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ