Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рух вантажівок на кордоні зі Словаччиною відновлено

За інформацією, яка надійшла учора ввечері українським прикордонникам, рух вантажних автомобілів на в'їзд у Словаччину перед пунктом пропуску «Вишнє Нємецке» представниками словацьких перевізників було розблоковано на невизначений термін. Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Словацькі колеги повідомляли щодо тимчасової відсутності блокування руху, після чого оформлення вантажних транспортних засобів на виїзд із України розпочалося у штатному режимі.

З моменту припинення блокування станом на 09.00 15 грудня у напрямку вибуття з України через пункт пропуску «Ужгород» оформлено майже 60 вантажних автомобілів. Ще 1065 вантажівок перебувають в електронній черзі на виїзд з України.

Нагадаємо, що блокування руху вантажного автотранспорту на території Словаччини поновилося 11 грудня після 16.00. Представники спілки перевізників Словаччини обмежували рух вантажівок, які прямують з України в Словаччину. На виїзд зі Словаччини рух вантажівок не блокувався. Вечорі 13 грудня, словацька сторона частково відновила пропускні операції у напрямку в'їзду на свою територію і почали приймати по кілька автомобілів за годину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ