Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рух» зіграє товариський матч з «Тепловиком-Прикарпаттям»

У п’ятницю, 10 лютого, контрольним поєдинком з івано-франківським «Тепловиком–Прикарпаття» розпочнуться другі збори для винниківського «Руху». Стартовий свиток арбітра Романа Блавацького на стадіоні імені Богдана Маркевича пролунає о 12.00.

Після трьох вихідних днів підопічні Руслана Мостового на тренувальній базі у Винниках проведуть другі двотижневі навчально-тренувальні збори. Якщо на першому етапі підготовки головний акцент був зроблений на загальну фізичну витривалість, то тепер гравці матимуть швидкісну силову роботу. Паралельно з цим, футболісти проведуть кілька контрольних матчів. Окрім Меморіалу Ернеста Юста, де «Рух» виступає двома складами, 14 лютого грати проти тернопільської «Ниви», а через три дні виникне можливість взяти реванш у рівненського «Вересу».

Завтра на «Рух» чекає не менш цікавий поєдинок. Минулого року після тривалої перерви до Івано-Франківська повернувся професійний футбол. З появою у місті «Тепловика», тамтешній стадіон став найбільш відвідуваним серед усіх арен клубів Другої ліги. В середньому на домашні матчі команди приходить три тисячі глядачів. У складі прикарпатців виступають лише вихованці місцевого футболу. Лідером та головною зіркою колективу є таранний форвард Ігор Худоб’як, більш відомий в Україні як «Халк». В його активі 12 забитих м’ячів, що є другим показником у лізі. Тож насамперед завдяки Халку, команда Володимира Ковалюка зуміла гідно провести осінню частину чемпіонату. Забивати Халк вміє не лише у чужі ворота, але й у свої. У першому колі саме рикошет від Худоб’яка допоміг Андрію Баглаю принести виїзну перемогу «Руху» над «Тепловиком». У зимовому міжсезонні франківчани поповнилися досвідченим півзахисником Олегом Веприком, який свого часу виступав за львівські «Карпати». Та найголовніше - нашим суперникам вдалося зберегти основний склад, відтак поєдинок між учасниками Другої ліги буде цікавим.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ