Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рухівці" провели першу двосторонку після відпустки

Фото ФК
Фото ФК "Рух"
Фото ФК
Фото ФК "Рух"
Фото ФК
Фото ФК "Рух"
1/3
Контрольний матч "жовто-чорні" зіграли у дещо незвичному форматі – 3 тайми по 20 хвилин. Про це повідомили 20 червня у пресслужбі ФК "Рух".

Двосторонній грі передувала сильна злива, яка не стала на заваді планам тренерського штабу. Дренаж гібридного поля на Академії "Руху" впорався із опадами на відмінно. 

За діями футболістів під час гри пильно спостерігали почесний Президент «жовто-чорних» Григорій Козловський та ексгравець збірної України Олег Лужний.

1 тайм

Команда №1: Герета, Мисик, Стаменковіч, Білий, Гагун, Мартинюк, Бойчук, Федорчук, Кухарук, Климчук, Борячук.

Команда №2: Бандура, Лях, Слюбик, Зец, ГНП, Карасюк, Литвиненко, Русин, Притула, Руніч, Кондраков.

У першому таймі вже на 7-ій хвилині відзначився Кондраков, який обікрав поблизу карного майданчика Стаменковіча та в очній дуелі переграв Герету.

А другий м’яч у двосторонці забив Русин, який ударом головою замкнув простріл від Руніча.

Василь Руніч: "Засумували за іграми. Звичайно, відчувалась певна важкість сьогодні, адже наразі всі перебувають в різних кондиціях і потрібно з кожним тренуванням та контрольним матчем додавати фізично. Важливо повернутись у ту форму, яка у нас була по ходу минулого сезону. Після кількох хвилин на полі ввійшли в ритм і далі все було нормально".

2 тайм

Команда №1: Бандура, Мисик, Стаменковіч, Білий, Гагун, Мартинюк, Бойчук, Федорчук, Кухарук, Климчук, Борячук.

Команда №2: Герета, Лях, Слюбик, Зец, ГНП, Карасюк, Сапуга, Карабін, Притула, ГНП, Кондраков.

По перерві наставник «жовто-чорних» Іван Федик провів кілька змін на полі. Зокрема, тренерський штаб уважно стежив на гравцями, які зараз перебувають на перегляді.  

Один з потенційних новачків міг відзначитися вже на початку другої 20-хвилинки, але пробив неточно. Згодом свій шанс забити змарнував Борячук, який нереалізував рандеву з Геретою. Двічі з кута штрафної площі небезпечно пробивав Мисик – безрезультатно. 

Іван Федик, головний тренер ФК "Рух": "На першій двосторонці після відпустки завжди всім важко. Так, хлопці працювали індивідуально, але по ходу гри їм все одно непросто. Особисто для мене, надзвичайно важливим є те, що усі старалися. Так, в багатьох гравців сьогодні не все вдавалося, але загалом, цього тижня усі без виключення відпрацювали дуже-дуже добре. Не має футболіста, яким би за останній тиждень я був незадоволеним. 

Такий формат гри обрали, щоб по ходу матчу зробити більше змін в складах. Так, зараз з нами тренуються багато молодих гравців. Тут трохи більші навантаження і їм важко. Доводиться швидше приймати рішення, більше думати, але хочу віддати належне більш досвідченим футболістам, які молоді лише допомагають та підказують. Щодо потенційних новачків, то потрібен ще час, щоб прийняти рішення. Якщо будемо ними задоволені, то ви побачите нові трансфери у "Русі".

3 тайм

Команда №1: Герета, Мисик, Зец, Білий, Гагун, Карасюк, Бойчук, Федорчук, Литвиненко, Притула, Кондраков.

Команда №2: Бандура, Лях, Слюбик, Стаменковіч, ГНП, Сапуга, Карабін, Русин, Борячук, Руніч, ГНП.

У третьому таймі вдало себе проявив Борячук, якому вдалося забити. Андрій вийшов на побачення з Геретою та майстерно перекинув м’яч юному кіперу за комірець. Відзначитися у двосторонці міг і Федорчук, але після його удару головою м’яч спіймав Бандура.

Андрій Боярчук: "Нарешті настав цей день, коли ми провели двосторонку. Гадаю, зіграли хороший матч. Довгий час ми були без м’яча. Більшість тренувань зараз базуються переважно на біговій роботі. Звичайно, є нам ще над чим працювати, як в атаці, так і в обороні. Все ж, як для першої гри, вважаю ми собі її можемо занести в актив. Так, це був більш підготовчий поєдинок. Потрібно надолужувати у фізичному плані. Ми притерлися один до одного під час двосторонки і пригадали наш стиль та принципи гри. З нами працює багато молоді. Є хороші хлопці. Нехай не розслабляються. Якщо у них є бажання і вони будуть старатися, то в них все вийде".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ