Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Румунія: консул почав об’їзд потерпілих українців у лікарнях Бухареста

Консул України в Румунії в супроводі поліції почав об’їзд медичних закладів Бухареста, де перебувають потерпілі внаслідок транспортної пригоди українські громадяни, повідомили в Міністерстві закордонних справ.

За інформацією Посольства України в Румунії консул у супроводі румунської поліції розпочали об’їзд медичних закладів м.Бухарест, де перебувають потерпілі внаслідок ДТП громадяни України з метою детального з’ясування та фіксації всіх обставин пригоди та стану здоров’я госпіталізованих.

За попередньою інформацією передбачається, що частина потерпілих може бути вже сьогодні виписана з лікарень та на автобусі, наданому компанією-перевізником, повернута в Україну (Міністерство охорони здоров’я Румунії попередньо надало дані про щонайменше 21 особу, яка може сьогодні бути виписана з лікарень м.Бухарест). 

Громадяни, з числа тих, які не потребуватимуть додаткової медичної допомоги, за їх бажанням, сьогодні будуть розміщені у готелях м.Бухарест та завтра направлені до України іншим автобусом компанії-перевізника.

Громадянам України, які потребуватимуть додаткового обстеження та лікування буде продовжено госпіталізацію в румунських медичних закладах. За згодою близьких, транспортування тіл двох загиблих буде забезпечене компанією-перевізником.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ