Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Русин-О" (Розвадів) - новий чемпіон Львівщини з футзалу

У суботу, 10 березня, завершився 23-ій за ліком чемпіонат Львівщини з футзалу. Вирішальні поєдинки відбулися у палаці спорту "Галичина" (вул. Керченська, 8).

До фінальної частини змагань дійшли шість команд. Відповідно до жеребкування колективи було розділено на дві групи. До групи "А" потрапили такі команди: "Юність" (Гійче), "Агроінвест" (Червоноград), "ДКНГ" (Дрогобич). Група "Б" була складена з команд "Фуджікура" (Львів), ФК "Топорів" та "Русин-О" (Розвадів).

За підсумками групового раунду до вирішального двобою дійшли два колективи, які могли зустрітись ще на стадії регіональних відборів. У запеклому та напруженому протистоянні вирішували долю чемпіонства "ДКНГ" (Дрогобич) та "Русин-О" (Розвадів). Попри те, що дрогобиччани виглядали доволі непогано, колективу з Миколаївщини довго вони чинити опір не могли. "Русин-О" (Розвадів) у фіналі знищив своїх опонентів з рахунком 6:1 та став новим чемпіоном Львівщини з футзалу. У поєдинку за третє місце, до слова, зустрічались "Фуджікура" (Львів) та "Агроінвест" (Червоноград). Завдяки своєму досвіду гри на серйозному рівні, зокрема у Гранд-лізі Львова, "Фуджікура" таки зуміла вирвати перемогу у непоступливих червоноградців - 3:1.

Після завершення ігрової частини змагань відбулося урочисте нагородження команд. Колективи отримали відзнаки з рук віце-президента Асоціації футзалу Львівщини Ігоря Матвійчука та заступника начальника Управління молоді та спорту Львівської ОДА Оксани Вацеби. Віце-президент АФЛ, окрім того, відзначив непересічність звітного турніру, висловив сподівання, що надалі чемпіонат Львівщини викликатиме не менший ажіотаж, а також подякував усім командам за участь.

Нагородили також найкращих "персоналіїв" чемпіонату Львівщини з футзалу сезону 2017/2018.:

"Кращий воротар" - Мар'ян Бурмас ("Русин-О")

"Кращий бомбардир" - Роман Лещинський ("ДКНГ")

"Кращий гравець" - Роман Саприка ("Фуджікура")

Слід зазначити, що переможець чемпіонату Львівщини "Русин-О" (Розвадів) представлятиме свою область на Всеукраїнському фіналі АФЛУ, який відбудеться у місті Києві впродовж 22-24 березня. "ДКНГ" (Дрогобич), ставши "срібним" призером першості, здобув право захищати честь Львівщини на Кубку регіонів АФЛУ, який відбудеться протягом 30 березня - 2 квітня у Сумах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ