Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

«Рядки опалені війною» - у світ вийшла збірка поетичних творів військовослужбовців

Вийшла в світ нова збірка поетичних творів військовослужбовців, - Управління по роботі з особовим складом НГУ.

Поштовхом для її створення став конкурс на кращий поетичний твір, присвячений воїнам-гвардійцям, який відбувся напередодні першої річниці створення Національної гвардії України в березні цього року. На конкурс було надіслано понад сотню віршів,більшість з яких була написана бійцями, що брали участь в антитерористичній операції. Щирі, непідкупні емоції, народжені в час перебування на межі життя і смерті, наклали особливий неповторний відбиток на скупі рядки солдатських віршів. Високо оцінивши творчий потенціал учасників конкурсу командування Національної гвардії України прийняло рішення оформити кращі з творів у окрему збірку.

 Ідея створення такої збірки належить офіцерові, призваному на службу в Національну гвардію України по мобілізації, голові Міжнародної Академії рейтингових технологій і соціології «Золота Фортуна» полковнику Дмитру Акімову. Завдяки зусиллям волонтерського комітету Академії МАРТІС «Золота Фортуна» у короткий термін збірка була підготовлена до друку і побачила світ.

За рішенням командувача переважна більшість накладу збірки буде направлена в зону проведення анти терористичної операції. Саме там ця невеличка за обсягом книжка, наповнена глибоким емоційним змістом, унікальним за своєю чистою непідробною відвертістю, знайде гідного читача, спроможного зрозуміти й оцінити просту правду суворого окопного буття.

Поповнить збірка і книжковий фонд бібліотек військових частин Національної гвардії України.

Переглянути електронний варіант книги можна за посиланням: http://ngu.gov.ua/ua/publicystyka

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ