Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Рятувальники Львівщини ліквідували пожежі у двох гаражах

Протягом доби чергування з 26-го на 27-е вересня пожежно-рятувальні підрозділи Львівщини двічі виїжджали на ліквідації пожеж в гаражах. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Так, зокрема, 27 вересня о 03:41 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Покрівці на вул. І.Франка Стрийського району. Пожежа виникла в автомобілі в одноповерховому цегляному гаражі, критому шифером, розміром 10×4 м.

До місця події виїхали рятувальники 16-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Жидачів та добровільної пожежної команди сел. Гніздичів.

О 04:28 вогнеборці локалізували пожежу та о 05:15 ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив автомобіль «Renault Sandero», перекриття гаража на площі 20 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 30 кв.м.

Вогнеборці врятували гараж від повного знищення вогнем та запобігли перекиданню пожежі на поруч розташовані два житлові будинки.

Цього ж дня о 04:14 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в сел. Журавно на вул. Грушевського Стрийського району в одноповерховому цегляному гаражі, критому шифером, розміром 10×5 м.

До місця події виїхали рятувальники 47-го державного пожежно-рятувального поста м. сел. Журавно.

О 04:26 вогнеборці локалізували пожежу та о 04:35 ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив електроінструмент та господарський інвентар на площі 2 кв.м, пошкодив стіни на площі 4 кв.м та покриття на площі 2 кв.м.

На пожежах ніхто не постраждав.

Причини та обставини виникнення загоряння встановлюються

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ