Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рятувальники Львівщини продовжують проводити дезінфекцію у населених пунктах

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/3
Як повідомили Гал-інфо 23 квітня у прес-службі ДСНС, у Львівській області надзвичайники продовжують проводити дезінфекцію у населених пунктах.

З метою недопущення поширення коронавірусу на території Львівської області, надзвичайники продовжують проводити дезінфекцію на вулицях міст та селищ, а також у багатоквартирних житлових будинках.

Крім того, надзвичайники Львівщини щоденно здійснюють інформування населення щодо необхідності дотримання режиму карантину та протиепідемічних заходів із залученням автомобілів з сигнально-гучномовними пристроями.

Так, зокрема 22 квітня в м. Борислав проведено санітарну обробку та дезінфекцію в супермаркетах: «Спар», «АТБ», «Наш Край», «Рукавичка», ТЦ «ТКС», «Спар», «АТБ»; банк «Аваль» та банк «ПриватБанк».

Цього ж дня с. Липівка Миколаївського району проведено санітарну обробку вулиць.

Також в м. Трускавець проведено санітарну обробку та дезінфекцію в 8-ох під'їздах житлових багатоквартирних будинків: вул.Бортнянського 1, 3 також на вул.Річки 3, 5, 15, вул. Ю.Дрогобича 4, вул.Шевченка 35, 19.

Такі заходи будуть проводитися і надалі.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян суворо дотримуватись карантинних та противірусних заходів!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ