Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рятувальники Львівщини провели відпрацювання населених пунктів

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/8
У Львівській області рятувальники провели відпрацювання населених пунктів. Про це повідомили 9 вересня Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області.

Одним з головних завдань рятувальників є профілактика виникнення пожеж у житловому секторі та загибелі людей на них. Адже за статистикою основними причинами виникнення пожеж є порушення власниками помешкань правил пожежної, а також необережне поводження з вогнем.

Так, 9 вересня фахівці Радехівського та Бродівського районних секторів ГУ ДСНС України у Львівській області разом із представниками органів місцевої влади, провели відпрацювання с. Стоянів Радехівського району та с. Руда-Брідська Бродівського району.

Рятувальники нагадали мешканцям основні правила пожежної безпеки в побуті, правил безпечного відпочинку в лісових масивах, а також особлива увага була звернута на заборону спалювання сухої трави та сміття.

Під час відпрацювання було проведено інструктажі з жителями щодо дотримання правил пожежної безпеки.
Не оминули рятувальники своєю увагою і учнів Стоянівської ЗОШ та ДНЗ де учням та дітям була проведена бесіда-інструктаж щодо дотримання основних правил пожежної безпеки вдома та у школі.

Крім того, в результаті відпрацювання рятувальники роздали мешканцям профілактичні пам’ятки та листівки інформаційно-застережливого характеру.

Рятувальники звертаються до мешканців Львівщини бути обачними і дбати про власне життя та життя тих, хто поруч. Не варто легковажити елементарними правилами пожежної безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ