Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рятувальники витягнули з кювету автобус і швидку

5 січня внаслідок складних погодних умов підрозділи ДСНС України у Львівській області залучались 4 рази. Про це повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області

О 16:50 в м. Борислав по вул. Тустановецька, на автодорозі місцевого значення внаслідок погодних умов, автомобіль «Ford Kuga» знесло з дороги і він повис над обривом. Пожежно-рятувальним відділенням ДПРЧ-6 м. Борислав за допомогою буксирувального тросу автомобіль було витягнуто.

О 17:18 в м. Турка по вул. Молодіжна, автомобіль «Мерседес Атего» не міг виїхати під  гору. Пожежно-рятувальним відділенням ДПРЧ-28 м. Турка за допомогою буксирувального тросу здійснено буксирування автомобіля.

О 20:16 у м. Львові по вул. Опришківській, внаслідок складних погодних умов (снігопад та ожеледиця) автобус  «Mersedes Triwago» не впорався з керуванням та з'їхав в кювет, внаслідок чого ускладнився рух транспорту. Пожежно-рятувальним відділенням ДПРЧ-3 м. Львова за допомогою буксирувального тросу було витягнуто автобус із кювету, та забезпечено проїзд автотранспорту.

О 23:18 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в с. Пасіки-Зубрицькі по вул. Космонавтів, Пустомитівського району внаслідок складних погодних умов (сильного снігопаду та ожеледиці) потребує буксирування автомобіль бригади швидкої медичної допомоги. Пожежно-рятувальним відділенням ДПРЧ-4 м. Львова за допомогою буксирувального тросу було витягнуто автомобіль із замету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ