Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Рятувальники за допомогою спецтехніки діставали водія з понівеченого в ДТП автомобіля

1/2
Як повідомили в пресслужбі поліції Львівщини, ДТП сталася 27 серпня, близько 07:30, на автодорозі «Львів-Луцьк» у селі Собанівка Червоноградського району.

На Львівщині внаслідок автозіткнення травмовані двоє осіб – поліцейські встановлюють обставини події
Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 серпня, близько 07:30, на автодорозі «Львів-Луцьк» у селі Собанівка Червоноградського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення автомобілів «Ford Focus», яким керував 51-річний мешканець Волинської області, та «ВАЗ-2101» під керуванням 31-річного жителя тієї ж області.

Внаслідок ДТП водій «ВАЗ-2101» та його пасажир, 55-річний житель Волинської області, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За фактом слідчі Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Як повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Львівській області, для вивільнення одного з водіїв із понівеченого, внаслідок ДТП, автомобіля, до місця події виїхали рятувальники 21-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Радехів та 18-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Кам’янка-Бузька.

За допомогою спецінструменту рятувальники  деблокували травмованого чоловіка та передали медикам. До ліквідації наслідків ДТП залучалось 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ