Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сабо: Алієв алкоголік. Його кар'єрі кінець

Кар'єрі екс-хавбека збірної України та київського Динамо Олександра Алієва прийшов кінець. Таку думку в інтерв'ю Футбол 24 висловив екс-тренер київського Динамо Йожеф Сабо.

"Алієва кодували від алкоголю?  Я не знаю щодо кодування. Знаю лише, що зі мною він був двічі на зборах. Він і Мілевський. І я двічі відправляв їх додому тому, що вони напивались. Що я можу ще сказати...", - зазначив він.

"А те, що я чув, що він, начебто, і дружину, і дитину вдарив... Це взагалі жахливо! Але це звичайне явище, коли люди п'ють, що тут поробиш?", - додав Сабо.

Футболіст Алієв в запої побив сина і намагався підкупити поліцію

За словами Сабо, Алієв - алкоголік.

"Наркотики? Все може бути, не знаю. Я знаю, що він алкоголік. А що далі? Я лише читаю сайти, де кажуть, що побив один раз дружину, другий...Звичайно, розмовляли. Скільки разів він обіцяв - не мені, а президенту клубу: "Все! Не буде більше нічого!" І все одно продовжував", - повідомив екс-тренер Динамо.

"Мабуть, закладено це було в ньому, і нікуди від цього не дітися.  Спадковість? Мабуть так. Я, звичайно, не знаю його батьків, але якщо з молодих років він п'є - це не нормально", - висловив думку Сабо.

Фахівець також висловив думку, що кар'єрі Алієва прийшов кінець.

"Я думаю, кінець кар'єрі. Шкода, звичайно, тому, що дані були хороші і у Мілевського, і у Алієва, але вони пропили свій золотий час. Можливо, зараз Мілевський взявся за голову? Кажуть, що він непогано зараз виступає", - сказав він.

Мілевський втрутився у сімейний скандал Алієва

"Але ж уже й вік дає про себе знати. А Алієв, думаю, закінчив", - підкреслив Сабо.

Чемпіон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ