Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Правоохоронці перевірять легальність документів на будівництво ТзОВ «Будівельний альянс-плюс»

Андрій Садовий, міський голова Львова, звернеться до правоохоронних органів із проханням перевірити легальність документів ТзОВ «Будівельний альянс-плюс», яке має намір будувати багатоповерхівку на вул. Пасічній. Також сьогодні, 31 липня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської було ухвалено рішення про відмову цьому підприємстві на видачу містобудівних умов та обмежень для проектування будівництва, передає кореспондент Гал-інфо.

Як уточнив Юліан Чаплінський, начальник управління архітектури та урбаністики ЛМР, у ході вивчення документів було виявлено, що ця земля набута не зовсім зрозумілим чином за рішенням суду, відтак, з'явились зауваження до цього питання.

Також Сергій Коровайник, директор департаменту містобудування, зазначив, що один із попередніх переходів правовласності ділянки відбувався через рішення суду.

"В нас з підстави вважати, що це було здійснено не в рамках закону", - розповів Сергій Коровайник.

За його словами, акту у пакеті документів поданого не було, був тільки витяг про правовласність та договір купівлі-продажу земельної ділянки.

"Станом на сьогодні ми провели певну роботу, однак не виявили номер акту, тому у нас є підстави вважати, що цього акту взагалі не існує", - додав  Сергій Коровайник

Андрій Садовий припустив, що це може бути фальсифікація документу. Відтак, зазначив, що має намір звернутись до правоохоронних органів для вирішення цього питання.

Довідково:

Місцезнаходження земельної ділянки – нове будівництво на вул. Пасічній. Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку; категорія земель – землі житлової та громадської забудови, яке відповідає містобудівній документації на місцевому рівні. 

Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд у метрах – 9-10 поверхів – 34,50 м (від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивної частини будівлі).


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ