Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий привітав львів’ян та гостей міста зі святом Різдва Христового. Відео

Міський голова Львова Андрій Садовий привітав усіх львів’ян та гостей міста зі святом Різдва Христового. Мер побажав усім спокою, затишку та Божої ласки. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Дорогі львів’яни! Шановні гості нашого міста! Різдво є найулюбленішим святом для усіх українців. В ті дні до Львова приїжджає дуже багато гостей. Щоб почути нашу коляду, щоб побачити наш вертеп, який дуже часто нагадує наше життя. Кожен з нас має вибір – бути на стороні воїнів Ісуса, воїнів добра, або бути на стороні Ірода, сил зла.

Маленький Ісусик любить кожного з нас. А чи готові ми з вами прийняти його любов? А чи готові ми бути добрими дітьми для своїх батьків, добрими батьками для своїх дітей? А чи готові бути ми добрими українцями, добрими християнами? Я думаю, що так. Атмосфера Різдва особлива – панує милосердя, добро, єдність і злагода. Я бажаю всім нам у ці дні багато здоров’я і Божої ласки. Христос рождається! Славімо його!», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ