Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий зустрівся з професором Ренегсбурзького університету

Як повідомила прес-служба Львівської міської ради, сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з професором Ренегсбурзького університету, модератором Мюнхенської безпекової конференції Штефаном Бірлінгом.

Під час зустрічі говорили про співпрацю, про сучасні моделі міжнародної безпеки, а також поспілкувались про політичну та економічну ситуацію у Європі.

«Ми розуміємо, що не можна збудувати щастя для одного міста – потрібно збудувати успішну країну. Ми очікуємо на мудрі думки, добрі нові ідеї і поради – багато фахових людей приїдуть на форум (Безпековий форум, - авт.) до Львова», - зазначив під час зустрічі Андрій Садовий, міський голова Львова.

Як зауважив Штефан Бірлінг, професор Ренегсбурзького університету, модератор Мюнхенської безпекової конференції, він приїхав на Безпековий форум до Львова вперше, і враження від міста у нього дуже хороші, відтак, очікує на активну роботу під час форуму.

Довідка:

Штефан Бірлінг – професор міжнародної політики та трансатлантичних відносин у Регенсбурзькому університеті.

Викладав в університеті Людвіга Максиміліана в Мюнхені/LMU (1989-1999) і в Університеті Ерланген-Нюрнберг (1999/2000), читав лекції в престижних університетах Південної Африки, Ізраїлю, США, Австралії, Китаю та Чилі. З 2000 року він очолює кафедру міжнародної політики та трансатлантичних відносин в Інституті політології при Університеті Регенсбурга.

Був модератором Мюнхенської конференції з питань безпеки.

З 2000 року спільно з Фондом Ганса Зейделя він організовує міжнародні конференції в Регенсбурзькому університеті.  

За версією журналу UNICUM PROFESSIONAL в 2013 році Штефан Бірлінг був нагороджений титулом «Професор року» в категорії гуманітарних, культурних та соціальних наук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ