Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Садовий зустрівся з Станіславом Горуною напередодні поїздки на Олімпіаду XXXII

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/3
Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся із львівським каратистом Станіславом Горуною, який незабаром вирушає у Токіо на Літні Олімпійські ігри. Про це повідомили 9 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Під час зустрічі міський голова Львова обговорив зі спортсменом підготовку до Олімпіади, шанси збірної України на здобуття медалей та подальші спортивні плани Станіслава.

В свою чергу Андрій Садовий побажав Станіславу Горуні та іншим олімпійцям перемоги і подарував каратисту прапор Львова, щоб він супроводжував його впродовж Олімпійських ігор.

Нагадаємо, Ігри ХХХІІ Олімпіади в Токіо триватимуть з 23 липня по 8 серпня. Україну на найголовнішому спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах). Львів представлятимуть семеро спортсменів: Оксана Лівач (вільна боротьба), Алла Черкасова (вільна боротьба), Олена Старікова (велоспорт), Христина Погранична (художня гімнастика), Станіслав Горуна (карате), Павло Коростильов (кульова стрільба) та Вероніка Марченко (стрільба з лука).

На Олімпійські ігри у Токіо у складі збірної України поїде 7 представників Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ