Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Санкар Антон Дукач – найкращий спортсмен Львівщини у грудні 2020 року

Фото Відділення НОК України у Львівській області
Фото Відділення НОК України у Львівській області
Фото Відділення НОК України у Львівській області
Фото Відділення НОК України у Львівській області
1/2
В останній день 2020 року Олімпійська рада та виконком відділення НОК України у Львівській області визначили найкращого спортсмена Львівщини за підсумками спортивного грудня. Про це повідомили 31 грудня Гал-інфо у пресслужбі Відділення НОК України у Львівській області.

Цим визнанням удостоєно 25-річного львів’янина Антона Дукача – володаря срібної медалі четвертого етапу Кубка націй сезону 2020-2021 років. У змаганнях серед чоловічих одномісних саней А. Дукач тільки одну соту секунди програв переможцю.

На санній трасі німецького Вінтербергу 18 рудня 2020 року окрім А. Дукача відзначився також ще один українець - представник Тернопільщини Андрій Мандзій, який піднявся на третю сходинку п’єдесталу. Львів’яни Олена Смага (в жіночих одномісних санях) та Ігор Стахів / Андрій Лисецький (у чоловічому двомісному екіпажі) фінішували відповідно на 5 та 6 позиціях; а Олена Стецків продемонструвала особисто 14-й результат. Відтак саме цей етап виявився найуспішнішим для українських санкарів у змагальному сезоні 2020/2021.

Відразу ж у Вінтерберзі завершився й черговий четвертий етап Кубка світу з санного спорту, де Андрій Дукач серед найкращих санкарів світу став 20-м, також 20-ю стала й Олена Стецків серед жінок, покращивши свої особисті досягнення на цій трасі (час стартового розгону та фінішний час).

Варто зазначити, що старшим тренером національної збірної команди України є львів’янин Тарас Гарцула, а допомагають йому також львівські тренери Володимир Вахрушев та Олег Жеребецький.

Олімпійська родина Львівщини вітає найкращого санкаря Львівщини Антона Дукача та його тренерів: Т.Гарцулу, І.Баїка, В.Вахрушева й зичимо подальших змагальних успіхів!

Незабаром відбудеться нагородження лауреатів, про що буде повідомлено додатково.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ