Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

СБУ нагадала про заборону польотів на Львівщині

СБУ нагадує про заборону проведення польотів БПЛА та легких літаків над м. Львів та Львівською областю. Про це зазначили в пресслужбі СБ України у Львівській області.
Ілюстративне фото

Попереджаємо, всі не дозволені польоти безпілотних літальних апаратів будуть вважатись шпигунством та диверсійно-розвідувальною роботою на користь ворога з усіма витікаючими наслідками. 

За порушення вказаних вимог зловмисників буде притягнено до відповідальності згідно статей Кримінального кодексу України.

Також, звертаємо увагу батьків на необхідність в проведенні відповідних роз’яснювальних бесід з дітьми про заборону використання цивільних БПЛА(дронів) у воєнний час. 

Вчинення неповнолітніми діянь, що містять ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України, якщо вони не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність, - тягне за собою накладення штрафу на батьків або осіб, які їх замінюють, в розмірі від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ