Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Запропонував поліцейському хабар: слідчі повідомили про підозру мешканцю Бродівщини

За скоєне 49-річному місцевому мешканцю, котрий намагався уникнути відповідальності за незаконну порубку деревини на території Національного природного парку, загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

25 березня 2019 року співробітники Бродівського відділення поліції під час відпрацювання виявили зловмисника, який здійснював незаконну порубку деревини на території одного з  Національних  природних парків.

На місці працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Аби уникнути відповідальності, 49-річний мешканець Бродівщини запропонував одному з поліцейських неправомірну вигоду в розмірі 500 доларів США. Незважаючи на те,  що правоохоронці неодноразово попереджали зловмисника  про неприпустимість таких дій та кримінальну відповідальність, він наполягав на своєму. 

Сьогодні, 24 грудня, слідчі Бродівського відділення поліції, за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури,  повідомили зловмиснику про підозру  в скоєнні злочинів, передбачених  ч.3 ст.246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) та ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу  України. 

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - позбавлення волі до п’яти років.
Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ