Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Село Купичволя торік проказало найвищі показники з мобілізації

У неділю, 27 березня, у селі Купичволя Жовківського району відбулася церемонія освячення народного дому після реконструкції. Відзначимо, що фінансову підтримку на реконструкцію народного дому село Купичволя отримало за свою патріотичну позицію, адже торік упродовж шести хвиль мобілізації демонструвало найвищі показники. У Купичволі, власне, громада вирішила за ці кошти відремонтувати дах та фасад народного дому. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У народному домі Купичволі на відкритті разом із усіма були присутні місцеві жителі ­і ті, хто спричинився до такого свята у громаді – це демобілізовані купичвільці, які вже повернулися з АТО, а також матері та рідні тих, які зараз захищають безпеку нашої держави. Хоч це село невелике, однак 23 його жителі служили у Збройних Силах України, шестеро зараз ще несуть свій патріотичний обов’язок.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року з ініціативи Львівської обласної державної адміністрації найпатріотичніші села Львівщини отримали з обласного бюджету 2,5 млн грн допомоги для вирішення найнагальніших потреб. Найнеобхідніші потреби визначали самі громади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ