Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Семенченка відпустили під цілодобовий домашній арешт

Апеляційний суд міста Києва відпустив колишнього народного депутата та засновника добровольчого батальйону "Донбас" Семена Семенченка, якого підозрюють у створенні на території України незаконного збройного формування, під цілодобовий домашній арешт.
фото з відкритих джерел

Про це повідомили у пресслужбі суду.

Ухвалою Київського апеляційного суду громадянина Семену Семенченку змінили запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт”, – повідомили у пресслужбі.

На сторінці Семенченка у фейсбуці опубліковано лист начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова, в якому він поручився за підозрюваного.

У листі повідомляється, що Семенченко має "високі організаційні якості, успішно діяв як командир підрозділу, керував та організовував оборону населених пунктів та територій".

Буданов зазначив, що підозрюваний неодноразово заявляв про бажання взяти участь у війні проти росії, а президент Володимир Зеленський припускав залучення до оборони країни досвідчених бійців, які перебувають під вартою або відбувають покарання.

Нагадаємо, що 2 лютого Шевченківський районний суд Києва продовжив колишньому народному депутату Семену Семенченку, якого підозрюють у створенні на території України незаконного збройного формування, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на два місяці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ