Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дружину Семенченка запідозрили у розкраданні коштів з рахунків благодійного фонду батальйону “Донбас”

Служба безпеки України заявила, що начебто викрила протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків “Благодійного фонду батальйону “Донбас".
фото - пресслужба СБУ

Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Повідомляється, що досудовим слідством встановлено, що жінка, маючи доступ до карткового рахунку фонду, здійснювала розрахункові операції та зняття готівки.

“Кошти вона витрачала на власні потреби, не пов’язані з діяльністю фонду та батальйону. Наразі слідством задокументовано факт привласнення і розтрату вказаною громадянкою понад 150 тис. грн. Усе це — з коштів, які жертвувалися нашими співвітчизниками на потреби і розвиток добровольчого батальйону”, - зазначається в повідомленні.

Наразі жінці оголошено про підозру за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Проте екснардеп Семен Семенченко у своєму фейсбуці заявив, що  мова йде про його дружину Наталку Музику (Наталія Московець).

За словами Семенченка, у справі, за якою його судять, з'явилися свідчення, що Наталя – начебто його «спільник», який координує діяльність «НЗФ Семенченка – Шевченка», а вказівки начебто отримує на побаченнях з Семенченком  у ІТТ СБУ.

"Я знову надіслав шантажистів за відомою адресою. Тоді на телефон моєї дружини Наталії почали надходити погрози від так званих «свідків звинувачення» – штатних стукачів ФСБУ. А два тижні тому в результаті нібито «падіння із залізних сходів» моя дружина отримала перелом носа, кількох кісток обличчя та струс середньої тяжкості", - зазначив Семенченко. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ