Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Семеро осіб травмовані внаслідок ДТП на Львівщині

На автошляхах Львова та області 7 червня сталися 59 дорожньо-транспортних пригод, з яких 6 – з потерпілими. У ДТП семеро осіб отримали тілесні ушкодження. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Зокрема, дорожньо-транспортна пригода сталась 7 червня близько 19.15 на проспекті Чорновола у Львові.

Зіткнулись автомобіль ГАЗ-24 «Волга», за кермом якого перебував 49-річний мешканець Буського району та скутер «Сузукі», яким керував 16-річний львів’янин. Внаслідок зіткнення водій скутера отримав тілесні ушкодження, зокрема забої, а його 17-річна пасажирка – перелом гомілки.

Ще одна ДТП сталась 7 червня близько 9.15 на вулиці Стрийській у Дрогобичі.

Зіткнулись автомобіль «Фольксваген Пасат», за кермом якого перебував місцевий мешканець та мотоцикл «Хонда», яким керував мешканець одного з сіл району. Внаслідок зіткнення мотоцикліст отримав тілесні ушкодження, зокрема політравму та був доставлений у місцеву лікарню.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ