Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сергій Дейнеко відвідав Чопський прикордонний загін

У ході роботи на ділянці Чопського загону Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко побував у підрозділах охорони кордону «Соломоново» та «Ужгород».

Як повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, очільник прикордонного відомства перевірив організацію несення служби на ділянках відділів та заходи, що вживаються задля забезпечення недоторканості державних рубежів.

Сергій Дейнеко ознайомився з роботою системи відеоспостереження, встановленої безпосередньо вздовж кордону, та з ходом інженерного облаштування держрубежу.

Голові Служби продемонстрували, наскільки швидко дані від біспектральних камер відеоспостереження надходять до центрів управління службою. Це дозволяє оперативно реагувати на зміни в обстановці та підвищує надійність охорони державного кордону.

Сергій Дейнеко відзначив якісну роботу персоналу підрозділів щодо інженерного облаштування кордону та наголосив на подальшому системному її забезпеченні.

Під час роботи на ділянці прикордонного загону Голова Держприкордонслужби провів зустріч з військовослужбовцями і нагородив прикордонників відомчими відзнаками. Двом військовослужбовцям, які брали участь у бойових діях проти російських окупантів, Сергій Дейнеко вручив іменну зброю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ