Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сергій Владико: Організація матчу за Суперкубок – відмінна роботи команди АФЛ

Президент Асоціації футзалу України Сергій Владико поділився враженнями від матчу та організації Суперкубка України, який відбувся у Львові. Нагадаємо, «Енергія» стала володарем трофею, здобувши вольову перемогу над херсонським «Продексімом» з рахунком 4:3.

Матч за Суперкубок України мав одну з кращих організацій за усю історію проведення таких поєдинків, - каже Сергій Владико. – Наше рішення довірити Львову та місцевій Асоціації проводити цей матч – повністю виправдане рішення. Зі спортивної та організаційної складової усе пройшло на відмінно. Телевізійна картинка – це також новий рівень висвітлення футзалу. Дякую усім хто долучився до організації матчу за Суперкубок України, а окрема подяка президенту Асоціації футзалу Львівщини Мирославу Хом’яку.

Які враження залишив сам поєдинок?

У таких матчах багато чого вирішують емоції та настрій команди. Вважаю, матч вдався і був по-справжньому кубковим. Можливо, «Енергія» мала певну перевагу завдяки підтримці своїх вболівальників, однак з Херсона до Львова також приїхало чимало вболівальників діючого чемпіона України. У цьому матчі «Енергія» усім довела, що є потужним колективом у чемпіонаті України, а цей фінал сміливо можна назвати поєдинком двох достойних команд.

АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ