Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сергій Яровий: МВС зі своїми завданнями під час дебатів впоралось

Перший заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Яровий заявив, що всі підрозділи системи МВС впорались із завданнями та забезпечили публічну безпеку громадян під час дебатів кандидатів у президенти.

 ʺДебати, про які так довго говорили і до яких так готувалися - відбулися. Організаційні питання - це питання політиків, а наша справа - це забезпечення правопорядку. 19 квітня на стадіоні були присутні 22 тисячі громадян і близько 10 тисяч правоохоронців. Я хотів би із задоволенням зазначити, що особовий склад Національної поліції, Національної гвардії, підрозділів ДСНС з поставленими завданнями впорався ʺ,  - заявив Сергій Яровий.

Він окремо подякував начальнику ГУНП у місті Києві Андрію Крищенку, заступнику голови Нацполіції Олександру Фацевичу за організацію роботи. 

Своєю чергою, голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що для забезпечення безпеки було прийнято рішення задіяти сили спеціального призначення з 17 регіонів.

 ʺНе було збоїв по забезпеченню безпеки громадян, які брали участь. Ми перекрили рух вулиць у місті, щоб громадяни могли безпечно дістатися до стадіону. Громадяни йшли організованими колонами. За декілька кварталів від проведення заходу довелося затримати декілька громадян. З ними провели бесіди та відпустили. Порушень не було ʺ, - сказав Сергій Князєв.

В той же час, голова поліції відмітив, що на стадіон все таки, не пропустили деяких осіб.

 ʺНаприклад, дехто йшов із забороненими речами, які становлять загрозу для людей. Це було не масово. Просто люди забули викласти такі предмети. А дехто був напідпитку. Наразі затриманих у відділках поліції немає ʺ, - наголосив Сергій Князєв.

Сергій Яровий нагадав присутнім, що служба підрозділів МВС не закінчилась, по-перше, ситуація лишається під контролем, поки громадяни не доїдуть додому після дебатів. По-друге, особовий склад підрозділів МВС заступає на охорону громадського порядку та виборчих дільниць.

 ʺНа жаль, ми не можемо дати відпочити нашому особовому складу, бо вони вже заступають на охорону виборчих дільниць. Це серйозна робота для всіх наших підрозділів, ми повинні ще раз довести, що особовий склад може забезпечити безпеку громадян під час другого туру виборів ʺ, - наголосив перший заступник Міністра.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ