Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Серіали, зняті за підтримки держави, будуть доступні на платформі Київстар ТБ

На платформі кіно та телебачення Київстар ТБ покажуть серіали, зняті в 2023 році за підтримки держави, в межах партнерства ОТТ-платформи та Державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України».

Наразі до показу заплановано 9 серіалів, проєкти яких стали переможцями мистецького конкурсу ДП «МПІУ» на виробництво серіалів та фільмів сучасної тематики. До пакету увійшли серіали «Шлях додому», «Курс щасливого життя», «Моє кіно», «Новорічна Шкереберть» (робоча назва «Санаторій «Незабудка»), «Тут і тепер» (робоча назва «Серце знає»), «Сховища. Вісім історій» (робоча назва «Тривожні люди»), «Сімейний консультант», «Поклик кохання» (робоча назва «Пором для двох»), «Мангровий гай».

«Від початку року вже відбулось кілька успішних прем’єр наших серіалів на різних майданчиках: в ефірі телеканалів, на YouTube-каналах та ОТТ-платформах. Вони отримали високі перегляди  й позитивні коментарі, які говорять про запит масового глядача на сучасний український контент. Співпраця з платформою Київстар ТБ зробить наші серіали доступними для ще більш широкої аудиторії як в Україні, так і за кордоном», — зазначила генеральна директорка ДП «МПІУ» Юлія Островська.

У Київстар ТБ кажуть, що для них контент українського виробництва — це основний пріоритет, тому платформа кіно та телебачення завжди намагається сприяти поширенню якісних українських фільмів та серіалів. 

«Ці 9 серіалів стануть гарним доповненням нашої відео-бібліотеки українського контенту, яка в Київстар ТБ є найбільшою серед усіх вітчизняних ОТТ-платформ», — прокоментував СЕО Київстар ТБ Павло Рибак.

Першим глядачі побачать серіал «Тут і тепер» за однойменним романом Ірен Роздобудько. Прем’єра відбудеться вже сьогодні, 25 березня, одночасно на платформі Київстар ТБ та в ефірі телеканалу «Дім». Це історія, виробництва компанії UP HUB, розповідає про чотирьох подруг, які вирішили більше не відкладати життя на потім і жити зараз. І саме цей крок допоміг їм зрозуміти – що найголовніше у цьому житті.

30 березня відбудеться ще одна прем’єра – серіал «Шлях додому». За сюжетом картини, двоє друзів-мажорів, намагаючись продати успадкований дідів будинок, стають жертвами рієлтора-афериста. Цей будинок купують відразу дві родини переселенців-утікачів від війни – з Криму та Донбасу. Абсолютно несхожі ментально, традиційно, релігійно, родини кримських татар та українців із Донеччини змушені проживати разом та з'ясовувати, хто головний в домі. Як вирішиться проблема з аферою, чи зможуть дві різні родини жити разом, та чи не завадять їхні побутові сварки на фоні розмов про можливе вторгнення росії в Україну виникненню та розквіту кохання у їхніх дітей – це можна побачити буде вже дуже скоро. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ