Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Шахтар" мінімально переміг "Динамо"

"Шахтар" здолав "Динамо" у Києві в центральному матчі 26 туру УПЛ.

"Динамо" доволі активно розпочало матч, вже на 4 хвилині кияни створили хороший момент, однак Ярмоленко порушив правила в боротьбі із захисником "Шахтаря", тому його м'яч зарахований не був. "Шахтар" відповів своїм моментом та одразу відкрив рахунок в зустрічі. Тайсон виконав класний навіс на Феррейру, а форвард "гірників" точно головою пробив у протихід Ковалю. Вже за декілька хвилин "Шахтар" повинен був збільшувати свою перевагу, але Бернард не реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером "Динамо" Ковалем. Максим класно зреагував на удар бразильця.

Друга половина пройшла практично без моментів. Господарі намагалися провести атаку, а "Шахтар" більше часу проводив у захисті. Слід відзначити, що "гірники" доволі вдало оборонялися до перерви, адже "Динамо" не змогло нанести бодай 1 удар у ствір воріт "Шахтаря".

Другий тайм кияни розпочали також значно активніше, але знову кияни не змогли довести свої моменти до ударів. Лише більше боротьби з'явилося у матчі. Лише за 15 хвилин гравці "Динамо" заробили 3 жовті картки. Господарі все намагалися бігти вперед, але гострі атаки вкрай рідко виходили в киян. На 65 хвилині "Динамо" змогло забити м'яч, але знову Ярмоленко у вирішальний момент знаходився в офсайді. Арбітри чітко розібралися у цьому епізоді. На 79 хвилині матчу Пантіч наніс класний удар, але Пятов чітко забрав м'яч в руки. Це був перший удар у ствір воріт від "Динамо". Наприкінці матчу "Динамо" намагалося влаштувати фінальний штурм воріт Пятова, але всі намагання киян голами не увінчалися.

Після цього матчу "Шахтар" ще більше закріпився на першому місці, маючи в активі 69 очок, а "Динамо" перебуває на другій позиції з 55 очками в активі.

Україна. УПЛ, 26 тур

"Динамо" – "Шахтар" – 0:1

Гол: Феррейра, 12.

Футбол 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ