Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Шахтар" переміг "Динамо". Кияни тепер четверті

"Шахтар" переміг у домашньому матчі на НСК "Олімпійський".

Після вчорашньої перемоги "Десни" над "Колосом" команда з Чернігова на день стала третьою, опустивши "Динамо" на четверте місце. У матчі з "Шахтарем" підопічні Олексія Михайличенка могли відірватися і від "Десни" і від "Зорі", яка наприкінці матчу пропустила та поступилася "Олександрії", однак свій шанс втратили.

Першими у матчі забили кияни. Навіть зробили це двічі. Але перший гол Катерина Монзуль скасувала після перегляду VAR. А от гол Віталія Буяльського таки зарахувала. Однак вже за хвилину "гірники" зрівняли рахунок: відзначився Марлос. У першому таймі більше не забивали.

У другій половині зустрічі ігровою перевагою володів "Шахтар" і вона переросла у забиті м'ячі. Спочатку дубль оформив Марлос, а підсумковий рахунок встановив Маркос Антоніо. Поразка 3:1 у номінальному виїзному матчі для "Динамо" щонайменше на тиждень залишила столичний клуб на 4 місці у таблиці.

Шахтар 3:1 Динамо (1:1)

Голи: Марлос, 39, 67, Маркос Антоніо, 74 - Буяльський, 38.

Шахтар: Пятов – Додо, Кривцов, Матвієнко, Ісмаїлі – Степаненко, Патрік (Коноплянка) – Марлос (Тете), Коваленко (Маркос Антоніо), Тайсон (Соломон) – Мораєс (Фернандо)

Динамо: Бущан – Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко – Сидорчук, Шепелєв – Цітаішвілі (Де Пена), Буяльський (Дуелунд), Вербіч – Русин (Караваєв)

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, у іншому матчі туру "Львів" врятував нічию у Полтаві.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ