Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ще для 14 дітей-сиріт на Львівщині придбають житло

В обласній державній адміністрації відбулося засідання Комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у Львівській області на 2018-2020 роки.
Відбулося засідання Комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт

Засідання Комісії відкрив заступник голови облдержадміністрації Юрій Холод, який зазначив, що на квартирних обліках у Львівській області перебуває 308 дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. З них 94 дитини  віком до 18 років, 214 осіб віком до 23 років.

В обласному бюджеті на 2019 рік  передбачено 7 млн грн для забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. З цієї суми, станом 1 жовтня 2019 року, використано 3725,8 тис.грн для придбання 13 об’єктів для 23 осіб.

На засіданні розглянуто 8 пропозицій щодо забезпечення житлом 14 дітей зазначених категорій, а також заміна житлового об’єкту в Турківському районі. Комісія  вирішила здійснити виїзди для обстеження запропонованих об’єктів, з метою остаточного ухвалення рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ