Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що подарувати на новосілля. Незвичайні подарунки які об'єдную

Новосілля - чудове свято, яке відкриває нову сторінку життя і так хочеться заповнити її посмішками й позитивними емоціями.

Хочу поділитися з вами ідеями подарунків для новосілля, які зігріють серця ваших друзів та близьких.

Ідеї для подарунків на новосілля

  • Набір для плетіння пледа з пряжі Алізе Пуффі

Alize Puffy https://candy-yarn.com.ua/g24816356-alize-puffy-pryazha - це пряжа з готовими петельками для в'язання. Жодних навичок в'язання не потрібно! Ниточки розроблені таким чином, що зв'язати плед зможе навіть дитина.

Ніщо не додає дому такого тепла, як спільна ручна робота. Подаруйте вашим друзям такий набір, тільки не забудьте вибрати відповідний до інтер'єру колір. В’язання не тільки заспокоїть їхній розум, а й створить гарний і практичний елемент інтер'єру. Крім цього, процес створення пледа стане чудовим приводом для спільного проведення часу та об'єднає всіх членів сім'ї.

набір для пледу своїми руками

  • Алмазна мозаїка

Якщо ваші друзі люблять творчість, подаруйте їм алмазну мозаїку. Це цікаве заняття, під час якого з безлічі маленьких стразів створюється затишна картина. Не забудьте докупити стилуси, щоб усі члени сім'ї змогли збирати алмазний пазл разом. Спільна робота над мозаїкою захопить дітей і дорослих. Тільки один погляд на готову картину буде нагадуванням про проведений веселий час разом.

сімейна картина для вітальні

  • Картина за номерами

Інша чудова ідея подарунка для новосілля - картина за номерами. Обирайте картину, що підійде під інтер'єр помешкання. Можна піти далі й замовити картину за номерами з фото. Так усі мешканці нового будинку зможуть намалювати сімейний портрет. Подаруйте їм можливість створити унікальний витвір мистецтва, який стане частиною їхньої сім'ї.

  • Вишивка

Не менш цікавим подарунком на новосілля може стати набір для вишивки або вишитий вами виріб: рушник, картина, оберіг брелок. Наприклад, подаруйте набір для вишивки брелока, щоб ваші рідні змогли створити унікальний аксесуар для ключів від нового житла. Вишити такий виріб не складе труднощів і займе тридцять хвилин. Створений предмет декору нагадуватиме про вашу турботу та увагу.

цікавий брелок для ключів

Отже, ці незвичайні подарунки для новосілля допоможуть вам порадувати ваших друзів і створити теплі спогади. Але пам’ятайте, що найважливіше - це увага і турбота, які ви вкладаєте в подарунок. Бажаю вам удачі у виборі подарунка і багато радісних моментів разом із вашими близькими!

Автор статті експерт команди Candy-Yarn https://candy-yarn.com.ua/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ