Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що покласти під ялинку: найкращі подарунки для коханої

Новорічні та різдвяні свята — найкращий час порадувати близьких подарунками. Вибір презенту для коханої багатьох чоловіків заводить у глухий кут. Чим здивувати свою половинку новорічної ночі, підкажуть експерти E-katalog.

Для сучасної леді

Якщо ваша супутниця — ділова жінка, що постійно веде переговори, повинна завжди мати доступ до інформації та інтернету, багатофункціональний смартфон буде чудовим подарунком від Діда Мороза. Обирайте моделі з потужним процесором, містким акумулятором та багатопіксельною камерою для якісних відео та фото. Вибрати модель та купить мобильный телефон за вигідною ціною допоможе каталог товарів та цін «Е-каталог».

Для кокетки

Дорогих парфумів, косметики й засобів для догляду за тілом ніколи не буває багато. Якщо ви вирішили зробити коханій такий сюрприз, але сумніваєтеся в її вподобаннях, експерти радять покласти під ялинку подарунковий сертифікат на похід в косметичний бутік. Скориставшись такою пропозицією, обраниця сама підбере подарунок до душі, і вам не доведеться мізкувати над кольором помади чи вибором аромату. Також можна порадувати кохану прикрасами. Причому необов’язково дарувати коштовні ювелірні вироби. Стильна дизайнерська біжутерія виглядає не гірше золота і діамантів.

Для хазяйновитої красуні

Ваша обраниця обожнює готувати і з цікавістю розглядає на полицях магазинів міксери, блендери, мультиварки та фритюрниці? До нагоди стане практичний презент у вигляді кухонного приладдя, за допомогою якого кохана порадує вас черговим кулінарним шедевром. 

Запрошення на кулінарний майстер-клас сподобається дівчині, яка обожнює дивитися кулінарні шоу й пробувати щось нове в готуванні. Наприклад, майстер-клас з італійської чи французької кухні надасть можливість спробувати нові рецепти, розкриє секрети приготування знайомих страв, підвищить майстерність господині.

Для ігроманки

Якщо ваша подруга не уявляє життя без віртуальної реальності та ігрових баталій, придивіться до багатофункціональної бездротової мишки, підсвічування для клавіатури, ігрового джойстика або мультимедійної приставки. Справжнім освідченням у коханні стане геймерський ноутбук останнього покоління. 

Для романтичної особи

Порадувати витончену натуру можна квитками на концерт улюбленого виконавця, абонементом у SPA-салон, запрошенням на романтичну вечерю при свічках чи сертифікатом на фотосесію. Чудовим варіантом стане зустріч Нового року удвох на теплому морському узбережжі або в гірському готелі. М’які іграшки, кульки, свічки, феєрверки та шампанське — обов’язково додаються до романтичного подарунка!

Для творчої особи

Кохана любить малювати, плете з бісеру чи займається печворком? Зберіть для неї власноруч сюрприз-бокс з різним приладдям за інтересами. Ви можете покласти в коробку блокнот, олівці, фарби чи будь-що інше для творчості. Також можна замовити готовий бокс-подарунок у спеціалізованому магазині.

Для прихильниці ЗСЖ

Якщо кохана дотримується здорового харчування, постійно рахує калорії та пройдені кроки, покладіть під ялинку спортивний браслет — чудовий сучасний помічник для прихильників здорового способу життя. При виборі аксесуара експерти радять враховувати не лише дизайн і колір корпусу, але й функціональність і надійність приладу. Якісний сертифікований пристрій буде максимально зручним у використанні та обов’язково порадує обраницю. 

Бажаємо чудового свята та яскравих емоцій!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ