Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що саме дезінфікували у Бориславі та Дрогобичі 27 березня?

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/4
Львівська область: рятувальники проводять дезінфекцію в місцях масового скупчення людей. Про це сьогодні, 28 березня, повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС у Львівській області.

З метою попередження розповсюдження інфекційних захворювань рятувальники проводять ряд дезінфекційних заходів в місцях масового перебування людей.

Так зокрема 27 березня в м. Дрогобич проведено дезінфекцію місць масового скупчення людей на вул. Трускавецька, Л.України, Самбірська, І. Франка, В. Великого, Коновальця, Грушевського, Стрийська, Вітівська Гора, Бориславська, Завіжжя, П. Орлика, В. Великого.

Також 27 березня в м. Борислав проводились роботи по дезінфекції місць масового скупчення людей, а саме: супермаркет «Спар» на вул. Шевченка,47; АТ «Ощадбанк» на вул. Шевченка,18; супермаркет «АТБ» на вул. Весняна, 5а; супермаркет «Наш Край"» на вул. Дрогобицька, 7; торговий комплекс «ТКС» та магазин «Рукавичка» на вул. Коваліва, 52 «г»; магазин «Спар» на вул. Коваліва, 33; Бориславський міський суд.

Стала відома статистика щодо захворюваності на коронавірус у Львові станом на ранок 08:00 28 березня. Відповідна інфографіка з'явилась на телеграм-каналі "Львів vs Коронавірус".

Львів vs Коронавірус: статистика станом на ранок 28 березня

Зокрема, у Львівській області підтверджено п’ять випадків захворювання.

У Львівській області підтвердили вже 5 випадків захворювання на COVID-19

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ