Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шемчук наказав підійти до святкування Дня незалежності творчо

Голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук провів засідання організаційного комітету з відзначення 22-ї річниці незалежності України. Так, у програмі святкування 23 серпня заплановано урочисту церемонію підняття Державного Прапора України та урочисту Академію з нагоди 22-ї річниці незалежності України у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С.Крушельницької, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Віктор Шемчук закликав членів оргкомітету творчо підійти до організації та планування цього традиційного свята. Очільник області запропонував з нагоди Дня Державного Прапора влаштувати марафон підняття державних стягів у Львові та області.

24 серпня відбудеться покладання квітів до пам’ятників В.Чорноволу, М.Грушевському, Т.Шевченку за участю керівництва області.  Також у навчальних закладах, дитячих стаціонарних оздоровчих закладах проведуть просвітницькі заходи, присвячені 22-ій річниці незалежності України, історії українського державотворення та державним символам України.

У дні святкування працюватиме Міжнародний українознавчий табір для учнів з українських осередків діаспори, в роботі якого візьмуть участь учнівські делегації з Республіки Польща, Башкорстану, Сербії, Румунії, Латвії, Білорусії. Також відбудеться табір лідерів учнівського самоврядування області.

Окрім того, у всіх містах обласного підпорядкування та районах області, а також в обласних організаціях фізкультурно-спортивних товариств та відомств відбуватиметься низка масових спортивних та фізкультурно-мистецьких заходів.

Департамент з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей буде організовувати та проводити книжкові виставки, літературні години, уроки державності, історичні калейдоскопи, дні інформації, тематичні вечори, усні журнали, читацькі конференції, концерти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ