Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школа водіїв: Львівелектротранс запускає набір на безкоштовне навчання

«Школа водіїв» ЛКП «Львівелектротранс» запускає постійний набір на безкоштовне навчання за спеціальностями «Водій трамвая/тролейбуса».

Раніше такі навчання проводили двічі на рік по кожній із категорій. Після успішного навчання водіям гарантують офіційне працевлаштування, соціальний пакет та стабільну заробітну плату, повідомляють в ЛМР.

«Сьогодні ми гостро відчуваємо потребу у кваліфікованих кадрах, зокрема, у тролейбусному депо. Готові вчити, маємо чудових учителів-інструкторів. Навчання триває усього три місяці: два – теорія, один – практика. Практичні заняття відбуваються на усіх маршрутах та на усіх марках тролейбусів та трамваїв. Наші випускники отримують посвідчення водія із відповідною категорією, з яким можуть стажуватися уже на маршруті з пасажирами. Ну і, звісно, найбільшим бонусом, після успішного навчання, є гарантоване працевлаштування, соціальний пакет та стабільна заробітна плата», - розповідає директор Навчально-курсового комбінату ЛКП «Львівелектротранс» Григорій Вархов.

У комунальному підприємстві додають, що групи для навчання ще формують. Так, на сьогодні вакантними залишаються два місця, для тих, хто хоче кермувати трамваєм. Натомість, у групі «Водій тролейбуса» вільних місць є у рази більше.

До слова, за даними 2022 року, у Львові середня заробітна плата водія тролейбуса склала 21 тис. грн, а водія трамвая – 19 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ